LOGO_DEFINITIEF

Info en werkwijze

“Spontaan, enthousiast en persoonlijk”

Nieuwsgierig naar Miranda? Mail, app of bel me gerust om eens kennis met mij te maken. Tijdens onze kennismaking kunnen we alle mogelijkheden bespreken.

Hoe ga ik te werk?
Op jullie bruiloft ben ik het liefst minimaal 6 uur aanwezig. Zo kan ik jullie verhaal het beste weten vast te leggen. Aan de hand van de afgesproken tijd zal ik ruim op tijd aanwezig zijn. Dit kan zijn dat ik bij de bruid begin voor de foto’s van de kapper en make up en eventueel nog foto’s bij de bruidegom thuis. Dit is allemaal naar jullie wensen vast te leggen. Jullie zullen eigenlijk niet merken dat ik aanwezig ben. Alleen tijdens de reportage en de familiefoto’s zal ik wat aanwijzingen geven om zo de mooiste foto’s te kunnen schieten.

Zie je op tegen de shoot? Je bent echt niet de enige, geloof mij. Maar ik beloof je dat het goed komt. Ik laat jullie vooral je ding doen, even lekker met elkaar knuffelen, elkaar eens een dikke kus geven of juist even heel hard lachen met elkaar. Hierdoor ontvangen jullie straks de mooiste foto’s.

Na de bruiloft
Ontvang je van mij binnen 3 werkdagen een eerste selectie van 10 foto’s. Dit kan je dan al laten zien aan je familie en vrienden. Daarna maak ik een nauwkeurige selectie en die geef ik een zorgvuldige en frisse nabewerking. Deze foto’s ontvangen jullie, in hoge resolutie, op een usb-stick binnen 4 weken.

Het trouwalbum
Het trouwalbum maak ik samen met jullie. Jullie maken een kleine selectie van de foto’s die je wel of niet in het album wilt. Hiermee ga ik het album vullen en met een vrije input van mijzelf vul ik het album aan. Hiermee ontvangen jullie een compleet overzicht van jullie mooie dag. Vervolgens ontvang je een digitale proefdruk en hierbij hebben jullie nog de mogelijkheid om nog enkele foto’s te wisselen.


Leave a comment