LOGO_DEFINITIEF

Rijsserbergloop 2019

Wauw! Echt respect voor iedereen, jong en oud, die gister 14 juni 2019 heeft meegelopen aan de Rijsserbergloop. Ik vind het echt zo knap van iedereen die hier aan mee doet. Toppers zijn jullie allemaal!

Don’t run with your legs,

run with your heart!

De avond begon met de jongste lopers. Fantastisch hoe fanatiek deze jonge lopers al zijn. Dat moet toch heel wat beloven voor later. Uiteraard heb je ook altijd de kleintjes er tussen die het veel gezelliger vinden dat papa en mama mee rennen, of dat opa en oma langs de kant staat. Geweldig zijn dit soort momenten. Even stil staan en zwaaien naar iedereen langs de kant. Ook dit kan gewoon allemaal.

Om 19.15 uur begon de 10 km en om 20:30 uur de 5 km. Nou echt waar mensen, ik heb zo’n respect voor jullie allemaal! Sommige gaan echt als Speedy Gonzalez over dat parcours heen, ongelofelijk wat knap. Maar nog knapper vind ik het misschien nog wel van de mensen die een doel voor zichzelf hebben bepaald. “Ik ga die 5 of 10 km rennen en het maakt niet uit hoe, maar ik doe het!”. Wat een overwinning heb je dan behaald gister!

Nogmaals super knap van iedereen!
Ik heb geprobeerd iedereen een keer op de foto te zetten, maar echt jullie zijn met zoveel! Hopelijk kan je jezelf vinden tussen al deze mensen.
Geniet van alle foto’s die je op onderstaande link kan bekijken.

Liefs,
Miranda Voortman

Share

Leave a comment